O'TACOS ROOSENDAAL

Recentebeoordeling


3 sterren uit 161 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij O'Tacos Roosendaal. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 20:30 smaakte goed, heerlijk warm
1 jul 2024 om 21:19 Bestelling was niet compleet, koud en duurde lang
27 jun 2024 om 20:11 Heb kk 2 uur gewacht op mn bestelling
26 jun 2024 om 9:02 Oa een Kids menu besteld helaas zonder kaassaus bezorgd en zonder caprisun. Gebeld en die zou nog NAbezorgd worden. NIET DUS. NIEMAND GEWEEST OM HET AF TE GEVEN. en bleef volhouden dat er wel kaassaus op de kids taco zat!!!!
24 jun 2024 om 18:13 Geen ster waard
22 jun 2024 om 20:24 Ik kreeg het verkeerde drankje geleverd en bij mijn friet waren ze de saus vergeten
20 jun 2024 om 20:59 Na meer dan 2 uur wachten en meerdere mallen bellen kregen we telkens te horen dat de bezorger onderweg was… echt een slechte service dit…
20 jun 2024 om 20:04 Ze zijn altijd veel te laat. Zelfs als je vroeg besteld voor een aflevering op een later tijdstip. Daarnaast zit er amper saus in. Vandaag nog een keer geprobeerd te bestellen en met extra saus besteld, maar alsnog zag er bijna geen saus in.
9 jun 2024 om 21:28 Aller, maar dan ook aller slechtste tent van Roosendaal en omstreken. Wees gewaarschuwd, bestel hier niet. Eten niet te eten, bezorging veels te lang, bestelling incompleet, verschrikkelijk onaardig personeel. Doe jezelf een plezier en bestel elders!
3 jun 2024 om 20:46 Friet was koud en slap. Bezorging stond om 19.30.. Om 20,10 belde ze aan.
30 mei 2024 om 19:06 Bezordtijd niet op tijd
30 mei 2024 om 18:05 Eten was erg lekker zo als altijd, maar het duurde echt heel erg lang.. Niet na de 45 min die werden gezegt, terwijl ik dat toch al lang vindt, maar pas na 1 uur en 35 min was het er.... Verder blijf ik het raar vinden dat ze geen knoflooksaus hebben